top of page

Medicina de Familie

Comunicat de presa PNRR_MILENA MEDICAL CENTER SRL_page-0001.jpg
Pediatrie

... cu cea mai mare grija

       Cu toții avem un medic de familie, la care apelăm atunci când avem nevoie de o adeverință sau o trimitere. Dar care este, cu adevărat, rolul său?

        În primul rând medicul de familie asigură asistenţa medicală şi socială tuturor pacienţilor, indiferent de vârstă, sex sau patologie şi reprezintă legatura dintre oameni și sistemul naţional de sănătate.      Medicul de familie trateaza pacientul atât în condiţii de sănătate, cât şi în condiţii de boală; are rolul de a supraveghea și menține starea optimă de sănătate și de a promova un stil de viață sănătos, de a depista o boala cronică în faza incipientă și de a preveni și trata complicațiile unei afecțiuni.

    Medicul de familie trebuie sa fie prietenul confident al pacientului, sa inteleaga toate problemele si sa-l indrume spre cei mai buni specialisti sau catre cele mai bune investigatii.

       „Medicul de familie trebuie să fie primul profesionist din sistemul sanitar la care pacientul se îndreaptă pentru consult, îndrumare şi tratament. Rolul esenţial al cabinetului de medicină de familie este acela de a oferi asistenţă medicală. El are o importanţă majoră în promovarea prevenţiei şi a unui stil de viaţă sănătos. Ministerul Sănătăţii apreciază activitatea medicilor de familie şi cunoaşte nevoile, dar şi responsabilităţile, acestui sector."   citat al Ministerului Sanatatii

Paduraru Corneliu

Dr. Corneliu Carol Paduraru

Medic Specialist MEDICINA DE FAMILIE

Peste 40 de ani experienta in activitate

 

 

Medic Specialist al clinicii MILENA MEDICAL CENTER

Consult medical

Dr. Marian Stan

Medic Specialist MEDICINA GENERALA, MEDICINA DE FAMILIE. Experienta in Consultatii Adulti si Copii

 

Medic Specialist al clinicii MILENA MEDICAL CENTER

bottom of page