top of page
background3.jpg

GINECOLOGIE

ginecologie
ecografie transvaginala

Pune sanatatea pe primul loc !

           Ginecologia este domeniul medicinei care se concentrează asupra sănătății femeilor, inclusiv a sistemului reproducător feminin și a sânilor. Aici, la Milena Medical Center, ginecologii  noștrii sunt specialisti  și abordează toate aspectele sănătății și bunăstării femeilor. Încurajăm pacienții noștri să fie participanti activi la planul lor de îngrijire și să inspire încredere și împuternicire prin educație și oferind îngrijirea superioară pe care o meritați.

                Sănătatea și bunăstarea pacientului nostru sunt importante în fiecare etapă a vieții. De aceea, departamentul nostru de ginecologie este conceput pentru a oferi produse esențiale pentru îngrijirea sănătății femeilor de toate vârstele. Personalul nostru prietenos are grijă de sănătatea dumneavoastră și se concentrează pe nevoile dumneavoastră personale, oferind în același timp un standard excepțional de atentie într-un mediu confortabil.

Control Ginecologic General

Ecografie Vaginala

Cauterizari col

Vaccinare GRATUITA impotriva virusului HPV

Vaccinare anti - HPV la femei 

hpv

              Ministerul Sănătății a anunțat că vaccinarea gratuită anti-HPV a fost extinsă până la 18 ani pentru fete.

        Potrivit unui ordin de ministru aprobat astăzi, a fost extinsă grupa de vârstă pentru vaccinarea gratuită anti-HPV astfel încât să fie incluse fetele cu vârsta între 14 – 18 ani.

         Până acum, vaccinarea anti-HPV se realiza gratuit doar pentru fetele cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani.

„România este țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare incidență și mortalitate cauzată de cancerul de col uterin, provocat în proporție de 99% de infecția cu HPV. Vaccinarea anti-HPV este cea mai bună metodă de prevenire a cancerului de col uterin, de aceea am extins categoria de vârstă astfel încât mai multe persoane care ar putea avea cele mai mari riscuri de infectare cu HPV să beneficieze de vaccin gratuit. În plus, pentru fetele de peste 14 ani este o ocazie să recupereze schema de vaccinare la care nu au avut acces la momentul potrivit”, a declarat ministrul Sănătății.

        Decizia de extindere a grupei de vârstă a avut în vedere recomandările comisiilor de Epidemiologie și de Oncologie din cadrul Ministerului Sănătății, precum și ale specialiștilor din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

     Vaccinarea anti-HPV se realizează la persoanele eligibile pe baza solicitărilor părinților/ reprezentanților legali, care transmit cererile către medicii de familie.

bottom of page